CARE ESTE CULOAREA NOROCOASĂ ÎN 2018, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE?

Fiecare zodie în parte este reprezentată de o culoare, în funcţie de caracteristicile sale, dar şi de elementul definitoriu sau planeta care o patronează. Potrivit astrologilor, fiecare semn zodiacal este guvernat de o culoare sau o nuanță care, dacă este purtată, mărește șansele ca acea persoană să aibă mai mult noroc. Iată care este culoarea norocoasă în 2018, în funcție de zodie, pe care, după cum scrie în sfatulpărinților.ro, trebuie ,,neapărat să o porți.

BERBEC: Berbecul este semn de foc și simte nevoia să fie strălucitor, așa că cea mai potrivită culoare pentru nativii acestei zodii este roșul aprins.

TAUR: Taurii au obiceiul de a-și face griji constant, de aceea lor li se recomandă o culoare care să-i calmeze, ca de exemplu albastrul.

GEMENI: Gemenilor le place să fie în centrul atenției, deci pentru ei se recomandă ceva auriu sau argintiu. Nu e neapărat să fie obiect vestimentar, poate fi un accesoriu elegant.

RAC: Racii sunt firi romantice, iar pentru ei sunt recomandate culorile roz pal sau galben pai.

LEU: Excentricul Leu are nevoie de lucruri care să-l scoată în evidență, deci pentru el culoarea roșie accesorizată cu elemente aurii va fi de bun augur.

FECIOARA: Fecioarelor le plac luxul și rafinamentul. Lor li se recomandă verdele smarald, auriul și nuanțele de ciocolatiu.

BALANȚA: Pentru Balanțe, orice are legatură cu albastrul și auriul sunt de bun augur.

SCORPION: Scorpionului îi place să iasă din tipare. Pentru el, culorile norocoase sunt roșu, corai sau portacaliu.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt curajoși și le place să atragă atenția. Pentru ei culoarea norocoasă este mov.

CAPRICORN: Pentru Capricorni, culoarea norocoasă este chiar culoarea preferată a Câinelui de Pământ – galbenul.

VĂRSĂTOR: Misteriosul Vărsător va radia în ceva de culoarea galbenă. Și va fi și norocos.

PEȘTI :Pentru Pești, cele mai norocoase culori vor fi albastru, mov și argintiu”.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: