Personalitatea ta în funcție de luna nasterii

Cu toții ne cunoaștem semnul zodiacal și caracteristicile acestuia. Însă, știai că și luna în care ești născut poate spune multe despre personalitatea ta? În funcție de luna nașterii, poți afla cum ești privit de alții, ce atitudine ai față de viață, ce trăsături dominante de caracter ai. Ție ce îți spune luna nașterii?

Cei născuți în luna ianuarie

Persoanele născute în ianuarie au un puternic simț al eticii în ceea ce privește profesia sau locul de muncă. Sunt și foarte sinceri. Încăpățânați și ambițioși, sunt printre cei mai buni lideri din lume. Perseverenți în atingerea propriului succes, le place să fie mentori pentru alții și sunt oricând dispuși să învețe ceva nou.

Cei născuți în luna februarie

Cei născuți în luna februarie sunt printre cele mai creative persoane, mereu sunt în căutarea unui proiect nou. Imaginația lor nu are limite. Iubesc să fie antrenați în dialoguri inteligente, însă nu suportă superficialitatea și deseori sunt considerați spirite libere. Sunt loiali, cinstiți și deschiși.

 Cei născuți în luna martie

Cei născuți în luna martie sunt foarte creativi și plini de imaginație, însă sunt și foarte timizi și liniștiți. Gândesc mult, dar nu prea vorbesc despre lucrurile pe care le au în minte. Sunt deranjați de gălăgie, zgomot și locuri aglomerate, au nevoie de singurștate pentru a fi fericiți.

Cei născuți în luna aprilie

Persoanele născute în aprilie iubesc atenția și caută să fie în lumina reflectoarelor. Nu le place să fie conduși, preferă să dețină controlul și sunt oricând pregătiți pentru următoarea doză de adrenalină pură. Sunt oameni care întâi acționează, apoi pun întrebări, însă sunt deschiși și sinceri.

Cei născuți în luna mai

Persoanele născute în luna mai sunt printre cele mai indecise persoane pe care le-ai cunoscut vreodată. Azi vor ceva și mâine își doresc cu totul altceva. Se exprimă cu mare ușurință și le place să cunoască oameni cât mai diferiți. Sunt extrem de inteligenți.

 Cei născuți în luna iunie

Cei născuți în luna iunie sunt foarte sensibili. Blânzi și timizi, sunt foarte admirați pentru aceste calități. Le place să gândească în perspectivă și crează lucruri noi și inedite, pe care le împărtășesc cu alții. Sunt oameni cu o viață interioară foarte bogată.

Cei născuți în luna iulie

Cei născuți în luna iulie sunt printre cei mai extrovertiți oameni pe care îi vei cunoaște vreodată. Extrem de aventuroși, iubesc să-și trăiască viața și uneori pot fi cam prea plini de sine. Deși par mereu voioși, sunt mai profunzi decât par.

 Cei născuți în luna august

Cei născuți în luna sunt lideri înnăscuți. Își apără principiile, chiar dacă sunt cam autoritari și au propriile lor păreri. Sunt uimitor de raționali și critici, însă nu își exprimă cu ușurință emoțiile.

Cei născuți în luna septembrie

Persoanele născute în septembrie au mari așteptări de la alții, de aceea sunt deseori dezamăgite când așteptările lor nu sunt împlinite. Extrem de încăpățânași și ranchiunoși dacș îi supără cineva, sunt perfecționiști, dar pot fi și cei mai drăguți, creativi și sensibili oameni.

Cei născuți în luna octombrie

Persoanele născute în octombrie tind să fie foarte stabile și echilibrate. Nu suportă confruntările și preferă să le evite ori de câte ori pot. Nutresc sentimentele cele mai profunde pentru prieteni și familie, însă sunt și printre cele mai independente persoane pe care le poți întâlni vreodată.

Cei născuți în luna noiembrie

Cei născuți în luna noiembrie sunt foarte secretoși. Își ascund deseori emoțiile de alții, nu suportă să li se spună ce să facă și preferă să-și construiască propriul drum către victorie. Au tendința de a fi impulsivi, însă nu cunosc teama. Nimic nu-i poate opri.

 Cei născuți în luna decembrie

Persoanele născute în decembrie sunt inclinate spre aventură. Sunt și unele dintre cele mai generoase persoane pe care le-ai cunoscut. Își pierd, însă, repede răbdarea dacă le este pus la încercare orgoliul. Și sunt mereu pe picior de plecare, nu pot sta locului multă vreme.

Sursa: viataverdeviu.ro