Avocatul Nicu Cristian s-a înscris în PRO România

de Stiri Buzau Media

Organizația buzoiană a PRO România are începând de ieri un nou membru – avocatul Nicu Cristian. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă, în care se menționează că acesta a venit și cu o serie de propuneri pentru eficientizarea relațiilor cu cetățenii. Iată comunicatul de presă complet al  PRO România:

,,Tot mai mulți români, îngrijorați de situația catastrofală în care se află țara din cauza proastei guvernării Dragnea-Dăncilă vin spre PRO România, formațiune politică pe care o văd nu numai ca pe o alternativă, dar și o speranță pentru viitor. Iar dacă la nivel central nu lipsesc numele mari care aderă la partidul lui Victor Ponta, înscrierea fostului premier Mihai Tudose fiind una de mare impact, și în plan local mulți oameni de calitate, unii pentru prima dată, aleg să facă politică PRO.

În acest context, la sediul din municipiu al filialei buzoiene a partidului, dar și la Rm. Sărat, Nehoiu sau alte localități unde formațiunea este bine reprezentată, vin zilnic persoane care vor să afle mai mult despre politica acestui partid și soluțiile pentru a oferi românilor o viață mai bună. Ultimul, dar nu cel din urmă nume cu greutate care întărește de ieri rândurile PRO România Buzău, este cunoscutul avocat Nicu Cristian, fost președinte al filialei locale a PMP. Care încă din prima zi a venit cu o serie de propuneri atât pentru eficientizarea relațiilor cu cetățenii, un factor important în munca de partid, dar și cu promisiunea că se va implica total în obținerea, alături de colegi, un unui scor cât mai bun la apropiatele europarlamentare”.