Deputatul Cezar Preda renunță la conducerea PNL Buzău

de Stiri Buzau Media
Atac al deputatului Cezar Preda la adresa sindicalistului șef al medicilor care amenință cu demisia în bloc

Atac al deputatului Cezar Preda la adresa sindicalistului șef al medicilor care amenință cu demisia în bloc

Deputatul Cezar Preda se retrage de la conducerea organizaţiei judeţene a liberalilor. Joi, în conferința de presă organizată la vechiul sediu al PDL Buzău, acesta s-a arătat extrem de nemulțumit de atmosfera politică actuală, dar și de modul în care se desfășoară activitatea filialei PNL.  Mai mult și-a devoalat intenția de a lăsa pe planul doi organizația județeană a PNL.

M-am săturat. Vă spun cinstit, mă uit la voi aşa, nu ştiu cînd o să mai avem o conferinţă de presă împreună. Îmi iau lumea-n cap şi mă duc, şi-mi fac treaba unde cred eu că se poate face treabă. Am făcut, mă bat cu P.S.D. din anul 2000. Când am venit în politică, taliban în politica mare, aici în judeţ erau 7 parlamentari P.D.S.R. şi 3 P.R.M. Ca să ştiţi cum a stat judeţul ăsta. Ca să nu uite lumea şi m-am bătut cu ei. Au făcut orice ca eu să plec de aici. Şi ce să facă oraşul? Că şi cu mine-n coastă tot n-au avut nici un scrupul. Păi, când n-or mai avea pe nimeni în coastă? Vai mama noastră! Vai, mama lor! – a spus Preda joi în conferința de presă când a cerut mass-media să-l „scoată din ecuaţia alegerilor locale”.

Decizia de a se retrage de la conducerea PNL Buzău a fost reiterată aseară în ședința CJEx. La București se discută despre implementarea unei conduceri monocefale la vârful filialei  de la Buzău, iar Preda a precizat că nu este dispus să-și asume o asemenea răspundere, având alte responsabilități la Centru.

Potrivit unor surse, în condițiile în care conducerea bicefală urmează să fie înlocuită cu una monocefală, actualul copreședinte PNL Buzău Dorin Bădulescu  nu ar fi în cărți pentru preluarea unor asemenea responsabilități. Se vorbește că Organizația județeană a liberalilor urmează să fie dată pe mâna senatorului PNL Doina Tudor.

Lucrurile sunt destul de complicate în acest moment în PNL Buzău. Filiala a ratat startul în privinţa desemnării candidaţilor pentru cele mai importante funcţii din administraţie și asta din cauza neînţelegerilor de notorietate între foștii liberali şi ex-pedelişti, neînțelegeri care s-au acutizat o dată cu numirea tandemului Preda Bădulescu la șefia PNL Buzău.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns