Dragnea, după CEx: ,,Nimeni nu ar putea avea inconștiența mea să se lase ciuruit în asemenea hal”

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:ziare.com
Sursa foto:ziare.com

Liviu Dragnea a susținut, vineri seară, după CEx, o delarație de presă. El a spus că „nimeni nu ar putea avea inconștiența să se lase ciuruit în asemenea hal și să continue lupta cu acest monstru”.

„(…) Nu vreau să mai avem astfel de ședințe în care vorbim despre lucruri care ar trebui să se întâmple, că ar trebui să dezbatem, dar de fapt nu dezbatem. S-a spus prea mult, s-a mințit prea mult, nu aveam de ce să nu supun la vot o cerere foarte importantă, esența acelei scrisori. (…) Un coleg a spus că protocoalele sunt legale și că plictisim populația. Dacă nu vorbim despre aceste lucruri dureroase nu vom da niciodată șansa să vorbim despre acest lucruri, de care nu se vorbește nicăieri , nici pe la vreo ambasadă.

(…) M-am întrebat de ce colegii au susținut că trebuie să continui. Nimeni nu ar putea avea inconștiența mea să se lase ciuruit în asemenea hal și să continue lupta cu acest monstru. Indiferent dacă doamna Tarcea refuză să pună în aplicare legea, doar pentru a avea un complet anume. Despre amnistie și grațiere – pe mine nu mă interesează OUG, vor s-o dea la Guvern, este problema lor. (…) Dacă răspunsul este amnistie, atunci s-o dea. Prin lege, în Parlament, susțin. Dar aceste întrebări fără răspuns nu vor putea limpezi ce s-a întâmplat în România.

(…) Am discutat că începând de săptămâna următoare să suspendăm orice alegeri până după referendum. Ne întâlnim apoi în CEx”, a spus Dragnea.

Știri despre: , , ,