Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal și-a anunțat de pe acum candidatul pentru Primăria Buzău

Coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone alături de „Caravana Umaniştilor” pentru promovarea iniţiativei legislative a cetăţenilor privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”, a ajuns astăzi,  la Buzău. Cu ocazia deschiderii sediului filialei PPU, situat în strada Ostrovului, a fost organizată o conferință de presă, la care au mai fost prezenți Toader Ulise, liderul filialei PPU, sector 4 București, liderul interimar al filialei Buzău, Gheorghe Vlase și Cătălin Ioniță, liderul filialei de la Râmnicu Sărat. În cadrul conferinței, Cristian Popescu Piedone a prezentat câteva aspecte privind iniţiativa legislativă a cetăţenilor privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”. El a menționat că într-o primă etapă dorește să strângă 100.000 de semnături necesare pentru ca proiectul și expunerea de motive să se înregistreze ulterior, în Parlament. ,,Caravana a plecat din București și este în fiecare weekend în toată țara. Am făcut deja județul Hunedoara, prima noastră oprire weekendul trecut. Astăzi avem județul Buzău și pe durata a 2 luni de zile ne vom afla în toată țara strângând minim cele 100.000 de semnături din cele 15 județe”, a menționat Cristian Popescu Piedone.

În cadrul conferinței coordonatorul Politic Naţional al Partidului Umanist a lansat anunțul potrivit căruia, pentru alegerile locale din 2020, Gheorghe Vlase va fi candidatul desemnat de partid pentru Primăria Buzău. Acesta din urmă a acceptat provocarea, lansarea sa oficială urmând să aibă loc în luna mai, în cadrul unui eveniment, la care vor participa peste 1500 de persoane. La acest moment, Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal filiala Buzău are aproape 250 de membri.

După conferință, membrii Partidului Puterii Umaniste, alături de voluntarii implicaţi în această activitate, au ieşit în stradă pentru a împărţii mărţişoare buzoiencelor şi pentru a le explica oamenilor importanţa adoptării iniţiativei legislative a cetăţenilor privind “Valorificarea experienţei profesionale acumulate de persoanele de vârsta a III-a prin angajarea în sectorul privat”. „Caravana Umaniştilor” îşi va urma traseul şi va ajunge în toate oraşele ţării, următorul oraş vizitat fiind Râmnicu-Sărat.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: