Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu: ,,Suntem campioni la atragerea fondurilor europene și guvernamentale pe regiunea Sud-Est”

de Stiri Buzau Media

,,Am considerat mereu că buzoienii merită mai mult și că au dreptul să trăiască într-un județ european. Pentru a ne atinge acest obiectiv, am promis un mandat al marilor proiecte, împreună cu primarii și toți colegii din administrația publică locală. Faptele demonstrează că în ultimii ani județul Buzău a cunoscut cea mai bună perioadă de dezvoltare de după Revoluție, atât la oraș, cât mai ales în mediul rural.

Suntem campioni la atragerea fondurilor europene și guvernamentale pe regiunea Sud-Est. Avem proiecte finalizate, în derulare sau contractate care însumează peste 400 de milioane de euro, direcționate pe patru obiective prioritare: infrastructură, apă și canalizare, educație și sănătate. Astăzi, aproape că nu există localitate în județul nostru în care să nu fi ajuns banii europeni sau guvernamentali. Dacă vrei să vezi ce am făcut pentru localitatea ta, poți găsi toate investițiile aici: https://www.guvernarepsd.ro/investitii/?judet_cod=buzau

??????????????̆ – 250 de milioane de euro

– Zeci de drumuri județene și comunale, asfaltare Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele, DJ 203 K Mărăcineni-Podu Muncii, DJ 203 H Buda-Alexandru Odobescu, podul de la Mărăcineni sau cel de la Vadu Pașii.

???̆ ?̦? ?????????? – 80 de milioane de euro.

– Localități precum Cochirleanca, Gara Boboc, Glodeanu Sărat, Glodeanu Siliștea, C.A Rosetti, Boldu, Odăile, Movila Banului, Caragele, Costești, Gălbinași, Largu, Săgeata, Rusetu, Rîmnicelu, Puiești, Ziduri, Tisău, Robeasca sau Zărnești au sau vor beneficia de sisteme de apă, canalizare și stații de epurare.

??????̦?? – 50 de milioane de euro.

– Reabilitarea C.N. ”Mihai Eminescu” Buzău, C.N. ”Alexandru Vlahuță” Râmnicu Sărat, modernizarea școlilor, grădinițelor sau căminelor culturale din localități precum C.A. Rosetti, Cătina, Cislău, Pănătău, Merei, Mânzălești, Lopătari, Pătârlagele sau Vadu Pașii sau construirea de săli de sport.

??̆??̆???? – 25 de milioane de euro.

– Extinderea, modernizarea și dotarea Blocului Operator de la Spitalul Județean de Urgență Buzău, a Maternității și Unității de Primiri Urgențe, redeschiderea spitalului de la Pârscov.

Vă asigur că investițiile nu se vor opri aici. Deja am demarat împreună cu primarii, Consiliul Județean și toate celelalte autorități publice locale un proiect în valoare de zeci de milioane de euro, prin care toate localitățile vor fi racordate la gaze.

?? ?̦???? ?? ????̂??! ?????? ?? ????̆? ????????!”, a precizat președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.