PRO România câștigă tot mai multe teren în județul Buzău. A deschis filiala de la Nehoiu

Cea mai nouă formaţiune politică din România, partid condus la centru de Victor Ponta în calitate de preşedinte, se întăreşte pe zi ce trece şi îşi îngroaşă rândurile cu noi membri, oameni de valoare care şi-au dat seama că a fi pro înseamnă nu să oferi alternative, ci să vii cu soluţii la problemele oamenilor. În acest context, marți seară la Nehoiu a avut loc lansarea celei de-a treia organizaţii locale importante de la Buzău, după cea municipală şi de la Râmnicu Sărat, în prezenţa a aproape o sută de membri şi simpatizanţi.

La deschidere au participat, de la centru, Daniel Constantin, în calitatea sa de prim vicepreşedinte, fost vicepremier şi ministru al Agriculturii în Guvernul Ponta, cel mai performant guvern pe care l-a avut România până acum, şi Giani Croitoru, secretar general adjunct al PRO România, unul dintre cei mai buni organizatori şi coordonatori politici, care a fost impresionat, după cum a spus-o chiar el de manifestarea de la Nehoiu.

Ţinută sub îndrumarea lui Felix Rache, buzoian de origine dar şi unul dintre oamenii importanţi ai partidului, adunarea l-a avut în plan central pe Doru Muzgoci, coordonatorul Văii Buzăului, care a prezentat audienţei principalele idei şi căi de urmat, astfel încât la Buzău, formaţiunea să aibă un cuvânt de spus, mai ales după ultimele sondaje, care o dau cu un procent ce va conta în economia politică a judeţului.

De asemenea, Viorel Dobre, responsabil de organizaţia municipală a Pro România Buzău, a ţinut un discurs încurajator dar a venit, în premieră, şi cu o propunere pentru proiectul politic şi de  guvernare al partidului, care să salveze una dintre cele mai importante bogăţii ale României, aurul verde, propunere asimilată de prim vicepreşedintele Daniel Constantin.

În cuvântul său, la închiderea manifestării, Daniel Constantin a prezentat încă o dată multe din punctele bifate la primul Congres al PRO România, a pus accent pe faptul că datoria  tuturor membrilor nu e să fie contra, într-o ţară a lui Gică Contra, ci să vină cu propuneri şi soluţii care să fie discutate şi puse în practică. Şi cum asistenţa a fost foarte interesată de un dialog cu ministrul, acesta nu l-a refuzat, principalele subiecte fiind dragi lui, proiectele europene din agricultură şi mediu, de care nehoienii nu erau deloc străini, semn că în zonă există interes pentru atragerea de fonduri europene în acest sens.

Şi cum oraşul Nehoiu este unul important în economia  judeţului, ministrul a mai ţinut să precizeze că va mai veni în zonă şi va oferi sprijin de câte ori i se va cere în demararea unor proiecte şi găsirea de soluţii pentru finalizarea acestora.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: