Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartău, prezent astăzi la Buzău

de Stiri Buzau Media

Liberalii buzoieni i-au avut astăzi alături, pe unul dintre colegii de la Centru precum și pe un reprezentant al organizației PNL Vrancea. Vorbim aici, despre consilierul local Ana Maria Dimitriu care vrea să reprezinte PNL Vrancea în Parlamentul European și despre deputatul Robert Sighiartău, inițiatorul amendamentului de mărire a alocațiilor copiilor. Acesta din urmă a venit astăzi, încă de dimineață, în municipiul Buzău, unde a participat la campania de strângere de semnături a liberalilor buzoieni, la cortul amplasat pe Platoul Dacia. Atât Ana Maria Dimitriu cât și deputatul Robert Sighiartău au fost prezentați de președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu în cadrul unei conferințe de presă.

Deputatul Robert Sighiartău, a declarat că ,,după duşul rece din 2016 PNL a învăţat din greşelile trecutului” şi că obiectivul partidului la alegerile pentru Parlamentul European este ,,să fie prima opţiune în rândul electoratului român”.

În cadrul conferinței de presă Secretarul General al PNL a menționat și despre situația din Partidul Popular European, unul de centru-dreapta european și unul din cel mai mari partide transnaționale reprezentate în Parlamentul Uniunii Europene.

După conferința de presă, Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartău, alături de liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu a avut apoi o întâlnire cu membrii de partid din județ.