VICEPREMIERUL MARCEL CIOLACU, BILANȚ LA FINAL DE AN

de Stiri Buzau Media

Vicepremierul și liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu face un bilanț al acestui an, și totodată anunță că în 2018, toată atenția va fi canalizată exclusiv către proiecte de investiții în infrastructură, educație și sănătate. În același timp, demnitarul le transmite și un mesaj tuturor buzoienilor. ,,A trecut un an de când, datorită încrederii dumneavoastră, am reușit să trimitem în Parlament și, mai apoi, în Guvern o echipă puternică de buzoieni care să susțină cu toată energia dezvoltarea României și, în special, a județului nostru.

Împreună am reușit să facem pași importanți în acest an și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul pe care ni-l acordați. Avem cea mai mare creștere economică din Europa, care a permis să aducem mai mulți bani la buget, din care să ne îndeplinim angajamentele din programul de guvernare legate de creșterea salariilor și pensiilor. Vom continua în aceeași direcție și anul viitor, astfel încât performanțele economice să nu fie doar niște date statistice, ci să se reflecte în buzunarele cetățenilor prin creșterea veniturilor.

În același timp, am alocat fonduri importante pentru refacerea infrastructurii județene, dar mai ales a fost primul an în care am demarat un amplu program de reabilitare a drumurilor din municipiul Buzău. Am reușit să scădem facturile la întreținere prin eliminarea costurilor cu apa pluvială, am salvat Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură și am demarat un proiect-pilot prin care județul Buzău va fi primul din România cu toate școlile complet digitalizate. Mai sunt multe lucruri de făcut, dar îmi doresc ca anul viitor să ne canalizăm atenția exclusiv către proiecte de investiții în infrastructură, educație și sănătate, care vor aduce dezvoltare și prosperitate județului nostru.

Sunt convins că împreună cu autoritățile locale vom reuși să ne ducem la îndeplinire toate aceste angajamente și că 2018 va fi un an mai bun pentru fiecare buzoian. În prag de sărbători, vă doresc multă sănătate, bucurii și clipe minunate petrecute alături de cei dragi.

La mulți ani, buzoieni!”

Știri despre: