Tânărul, care duminică seara și-a înjunghiat mortal unchiul, va fi supus unei expertize pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul faptei

Tânărul de 22 de ani, prins de oamenii legii la o oră după comiterea teribilei fapte, a fost dus la audieri acolo unde le-ar fi povestit anchetatorilor că totul ar fi pornit în urma unei discuții aprinse cu unchiul său, care l-ar fi jignit. Pe fondul acestui conflict spontan, tânărul și-a înjunghiat unchiul în zona gâtului, cu mai multe lovituri de cuțit iar mai apoi și-a bătut crunt mătușa. Tânărul se află acum internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, unde va fi supus unei expertize pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimei. Totodată acestuia i-au fost luate probe de sânge, pentru a se afla dacă se afla sau nu sub efectul unor substanțe psihoactive.

Reamintim, duminică în jurul orei 19.00, tânărul, în vârstă de 22 de ani, care locuia cu rudele sale, pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Buzău l-a înjunghiat mortal pe unchiul său și și-a lovit mătușa, după care s-a făcut nevăzut. Medicii ajunși la locul nenorocirii l-au găsit pe bărbatul în vârstă de 56 de ani, în stop cardio-respirator, i-au făcut manevrele de resuscitare însă acesta nu a mai putut fi salvat. Soția acestuia, în vârstă de 53 de ani, prezenta contuzii frontale și de umăr stâng și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.  Tânărul a fost căutat de oamenii legii, iar după aproape o oră de la comiterea faptei a fost prins în zona unui restaurant din Parcul Crâng.