Competiția Interliga de iarnă – trofeele ”Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene”, ediția 2018 – 2019

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:FRF.ro
Sursa foto:FRF.ro

În anul competițional 2018 – 2019 competiția Interliga de iarnă – trofeul ”Gheorghe Ola” si „Gheorghe Ene” se desfășoară în pauza competiției Interliga Națională de Fotbal U7- U10, în perioada 27 octombrie – 04 noiembrie 2018. Este o competiţie de fotbal pe teren redus (în sală, balon sau în aer liber) care se desfășoară pe o suprafață de joc cu dimensiunile 40m x 20m.

Pot participa pe bază de înscriere nominală numai entitățile sportive afiliate la FRF sau Asociației Județene de Fotbal Buzău, care participă în mod obligatoriu în Interliga Națională de Fotbal în sezonul 2018-2019. Cluburile  care  doresc  să  participe  în  competiția  Interliga  de  iarnă  –  trofeul ”Gheorghe Ola” și „Gheorghe Ene” sunt obligate să solicite în scris, Asociației Județene de Fotbal Buzău, înscrierea în competiție.

Cluburile   organizatoare   răspund   de   ordinea   și   securitatea   participanților   la competițiile organizate de către AJF Buzău. Operațiunile privind transferurile jucătorilor juniori eligibili se pot efectua în perioadele de transfer anuale aprobate de către Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Se  califică  în  etapele  superioare  ale  competiției,  organizate  de  FRF,  echipele campioane de județ (câte una pentru fiecare județ). Regulamentele celor două competiții pot fi citite aici: Regulament ENE 2018 și Regulament OLA 2018.