Programul național de gimnastică „Hai cu noi în ţara campionilor” demarează la Buzău

de Stiri Buzau Media

Federația Română de Gimnastică, împreună cu Primăria Buzău, SCM Gloria Buzău, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Consiliul Județean Buzău și Clubul Sportiv Școlar Buzău anunță organizarea în municipiul Buzău a celui de-al doilea eveniment din prima etapă a programului național de selecție ”Hai cu noi în țara campionilor!”

Proiectul „Hai cu noi în țara campionilor!” a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi și crește noi talente, pentru asigurarea unor generații viitoare valoroase de gimnaste și gimnaști. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru și șapte ani, iar municipiul Buzău a fost ales ca gazdă a etapelor de selecție la cluburile locale.

Evenimentul se va desfășura vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 17:00, în exterior, în fața Sălii Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău. La eveniment vor participa sportivi și antrenori renumiți, reprezentanții autorităților locale și Andreea Răducan, Președinta Federației Române de Gimnastică.