SCM Gloria Buzău câștigă ediţia a V-a a Cupei Dunărea

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: probr.ro
Sursa foto: probr.ro

Victorie importantă obținută de handbalistele de la SCM Gloria Buzău, formaţie aflată pe locul al 7-lea în Liga Florilor, în cadrul ediției a V-a a Cupei Dunărea. Echipa lui Dumitru Muși a câștigat pentru prima dată turneul organizat la Brăila în ultimii ani. După 60 de minute de joc, partida dintre echipa noastră și HC Dunărea s-a încheiat la egalitate, 28-28. Pentru desemnarea câştigătorei, s-a trecut la loviturile de departajare.

A fost 5-5 după prima serie de aruncări de la 7 m, apoi golgeterea echipei din acest meci, Alina Vătu, a ratat, Alina Ilie a marcat pentru buzoience, iar formaţia pregătită de Dumitru Muşi, Gloria Buzău, a câştigat finala, scor 34-33 şi trofeul ediţiei a V-a a Cupei Dunărea.

La loviturile de departajare de la 7 m, pentru SCM Gloria Buzău au marcat Iulia Khavronina, Alina Ilie, Ana Simion, Marija Gedroit, Dzyana Ilyna, Alina Ilie, iar pentru HC Dunărea au marcat Cristina Gheorghe, Natasha Krnic, Nicoleta Safta, Cătălina Preda, Alina Vătu.  Pe locul al treilea în cadrul ediției a V-a a Cupei Dunărea s-a clasat CSM Galaţi, care a câştigat cu 41-36 finala mică cu AHCM Slobozia.