SCM Gloria Buzău la bilanț: o victorie și două înfrângeri

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Cristian Plosceac
Sursa foto: Cristian Plosceac

Fotbaliștii Gloriei au câștigat în runda a 10 a eşalonului al treilea, derby-ul rundei cu CSM Bucovina Rădăuţi, în fața propriilor suporteri, scor 2-0 (la pauză 1-0). Marcatorii echipei buzoiene au fost Răzvan Catană și Ciprian Petre. Deși a mai bifat încă o victorie, echipa buzoiană rămâne pe locul doi, la egalitate de puncte cu Oțelul Galați. În următoarea etapă fotbaliștii Gloriei vor juca în deplasare cu Șomuz Fălticeni.

SCM Gloria Buzău: Gurău- Androne, Ceaușel, C. Pușcă, Drăguț, C. Petre, Lassana, M. Pușcă, Oprea, Trufă, Catană. Au mai jucat: Mihalache, Boțea, Roman. Antrenor: George Timiș.

În cea de-a 7- a etapă a Ligii Florilor, handbalistele Gloriei au fost învinse acasă, de adversarele de la Corona Brașov, scor 19 – 25 (8 -13). Deşi jocul a început cu handbalistele noastre conducând pe tabela de marcaj, după primul sfert de oră de echilibru, Corona a preluat conducerea şi încet, dar sigur, şi-a mărit avantajul, cea mai mare diferenţă dintre cele două echipe fiind de opt goluri.

 

Sursa foto: CSM București Rugby

Un eșec s-a înregistrat și la rugby, în ultimul meci din turul SuperLigii.  Rugbiștii de la SCM Gloria au pierdut în Capitală, în faţa celor de la CSM Bucureşti, scor 14-40, la pauză  Tigrii conducându-i pe buzoieni cu 26-0. Ca urmare a victoriei în fața echipei SCM Gloria, CSM București Rugby a devenit noul lider al SuperLigii CEC Bank, la egalitate de puncte cu CSA Steaua București, însă departajate de esaveraj.