START PENTRU HANDBALISTE: SCM GLORIA BUZĂU – NEPTUN CONSTANŢA, ASTĂZI, ORA 17.00, LA SALA SPORTURILOR!

   Un nou sezon în Divizia A de handbal feminin porneşte astăzi la drum. La start se află şi fosta Handbal Municipal, transformată din această toamnă în SCM Gloria Buzău, odată cu intrarea sub tutela clubului Primăriei. La debut, astăzi, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, jucătoarele pregătite de Romeo Ilie întâlnesc una dintre cele mai puternice echipe din serie, Neptun Constanţa, un adversar mai mereu incomod pentru echipa buzoiană, indiferent de locul de desfăşurare sau de caracterul partidei.

În tabăra SCM-ului, evident, toată lumea îşi doreşte un start cu dreptul, un prim pas pe drumul care, la final, trebuie să ducă cel puţin la barajul pentru promovarea în Liga Naţională. În noul sezon, potrivit specialiştilor, lupta pentru primele trei poziţii se va da între SCM Buzău, Ştiinţa Bucureşti şi Neptun Constanţa, dar surprize pot apărea pe parcurs.

La nivelul lotului, transferurile reuşite până acum înseamnă experienţă, în fruntea listei de achiziţii stând, fără îndoială, Alina Horjea, interul care a revenit la Buzău după o consistentă şi îndelungată carieră în Liga Naţională.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:
Close