VIDEO: Meci pierdut de Bogdan Dinu cu Kubrat Pulev, prin KO, în repriza a 7-a

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Facebook/TopRankBoxing

Într-o gală promovată de Top Rank, buzoianul Bogdan Dinu a avut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Costa Mesa, California, un meci dificil cu numărul 1 IBF şi challenger obligatoriu pentru titlul mondial IBF la categoria grea, bulgarul Kubrat Pulev. Meciul a fost programat să se desfășoare pe durata a zece reprize. Timp de 6 reprize, buzoianul i-a ținut piept bulgarului, și-a păstrat sângele rece, a lovit mult, repoziționându-l în permanență pe Pulev, pentru a nu-l lăsa să-și seteze loviturile. În urma loviturilor repetate aplicate de pugilistul nostru bulgarului în runda a treia, acesta din urmă s-a ales cu arcada spartă a ochiului stâng, însă arbitrul nu a oprit meciul așa cum ar fi fost normal.

Dinu Bloodies Pulev and Swarms Him!

Bogdan Dinu is on the charge in round 4! ?#PulevDinu | ESPN

Publicată de Top Rank Boxing pe Sâmbătă, 23 martie 2019

A venit runda a 7-a, una nebună, în care Pulev, în disperare, s-a dezlănțuit lovindu-l puternic pe Dinu. Acesta l-a lovit pe buzoian de trei ori înainte ca arbitrul Raul Caiz Sr. să oprească lupta. Pulev l-a băgat în colț pe pugilistul nostru, după care a aplicat o serie 3 lovituri, una dintre acestea fiind dată în spatele capului lui Dinu, în timp ce era jos, scrie badlefthook.com. Arbitrul a luat un punct de la Pulev, acesta din urmă fiind la un pas de descalificare. Dinu a revenit și a reluat lupta, însă Kubrat a continuat ofensiva cu un alt knockdown masiv, pentru a pune capăt luptei. În momentul opririi meciului, scorul era 58-56 pentru Pulev. Bogdan Dinu suferă astfel o a doua înfrângere, după cea din noiembrie 2018, în faţa lui Jarrell Miller, unde a fost învins prin KO, în repriza a 4-a.

Pulev-Dinu – Full Knockdown Highlights

Back to back to back knockdowns for Kubrat Pulev!! ???#PulevDinu | ESPN

Publicată de Top Rank Boxing pe Sâmbătă, 23 martie 2019

Înainte de meci, Bogdan Dinu declara, potrivit ringmagazin, că ,,înfrângerea la Miller a avut mai mare însemnătate decât toate victoriile mele. Am simțit că am ajuns la un alt nivel, iar experiența a fost foarte utilă. Dacă aș putea boxa 12 reprize cum am boxat primele 3 cu Miller, pot bate pe oricine. Sunt pregătit să fac asta acum. O victorie înseamnă totul. Pulev e chalenger obligatoriu la centura IBF, o victorie asupra lui ducându-mă foarte aproape de un meci de titlu mondial. Cantonamentul a mers foarte bine. Sunt 100 % pregătit și voi arăta asta pe 23 martie”.

La rândul său, potrivit aceleiași surse, bulgarul Kubrat Pulev menționa (tot înainte de meci) că ,,Dinu e un luptător dur. Am boxat în 2007 la el acasă în România și deși l-am bătut, nu a fost un meci ușor. E un boxer tehnic care dă o mulțime de lovituri. Va trebui să fac față volumului de lovituri. Am nevoie să fiu concentrat în fiecare secundă, sa fiu concentrat și apoi să-l fac knockout. Vreau mult de tot să-l fac KO. Numai la asta mă gândesc.”

Pulev Knocks Down Dinu for the Third Time and Gets the KO!

Kubrat Pulev continues on the offensive with another massive knockdown to end the fight! ?#PulevDinu | ESPN

Publicată de Top Rank Boxing pe Sâmbătă, 23 martie 2019

 

Știri despre: , , ,