Comunicat de presă – PMP Buzău

Text asumat de PMP Buzău

Conducerea pesedistă a PNL Buzău umblă cu minciuna

Parașutați de câteva săptămâni la conducerea PNL Buzău, prietenii PSD-ului veniți de prin alte județe folosesc pe scară largă minciuna în campania electorală. O arată deputatul Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău, care demontează ultima ”electorală” penibilă a lui G. Avrămescu: ”deblocarea” DN 10!

”Descoperind pentru prima dată în viața lor comuna Siriu, cei doi membri ai cuplului comico-politic Avrămescu – Benchescu (nota bene, pentru toți cei care nu au auzit de ei niciodată: candidați PNL la Camera Deputaților) au descins ieri la Viaductul Giurca, aflat în reabilitare încă din luna aprilie 2020. Ei bine, prietenul politic al lui Ciolacu de la vârful PNL Buzău a afirmat că a deblocat, cu această ocazie, DN 10, reușind să crească substanțial gradul de penibil cu care a fost invadată scena politică acum, în campania electorală.

Încă o dată, acest nerușinat al cărui singur merit este că a fost nășit de Bîgiu și uns în fruntea Finanțelor din Galați de Ciolacu demonstrează că minciuna este a doua sa natură. Cum să vizitezi o lucrare care mai are câteva luni până se finalizează și să afirmi că ai deblocat-o?! Cât poți fi de penibil? Singurul efect al vizitei lui Avrămescu la Viaductul Giurca a fost ținerea din treabă a muncitorilor, care au ca termen de finalizare a lucrării de reabilitare luna aprilie 2021. Pe 6 decembrie, buzoienii le vor da răsplata cuvenită acestor venetici care se dau buzoieni taman acum, în campania electorală”, scrie deputatul PMP Adrian Mocanu pe Facebook.

26.11.2020

Filiala Județeană Buzău a PMP