COMUNICAT DE PRESĂ RAM BUZĂU

După cum v-am adus la cunoștintă, în cursul zilei de luni 25.11.2019, la punctul termic PT Dorobanți, s-au executat lucrări de înlocuire a ventilatorului de aer la cazanul CAF 10Gcal, ce au condus la îmbunătățirea semnificativă a nivelului de zgomot la acest amplasament.

Tot în cursul zilei de ieri, s-au efectuat lucrări de remediere a unor defecțiuni ale cazanului CAF 10Gcal. În urma constatărilor și pentru a avea siguranța funcționării la parametrii normali în această iarnă, s-a luat decizia de înlocuire a țevilor cu grad ridicat de uzură, operațiune care va dura până în a doua parte a săptămânii.

Funcționarea celui de-al doilea cazan de 2,75Gcal, va asigura agentul termic pentru instituțiile de învățământ alimentate de la PT 4.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că depunem eforturi pentru soluționarea cât mai rapidă a problemei create.

CONDUCEREA RAM BUZĂU

Știri despre: