3 morți și mai mulți răniți într-un groaznic accident la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani

de Stiri Buzau Media

3 morți și mai mulți răniți într-un groaznic accident la ieșire din Râmnicu Sărat spre FocșaniGrav accident de circulație duminică noapte pe DN2 E 85 la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani. Din primele informații, în accident ar fi fost implicate un microbuz plin cu oameni și un autotren încărcat cu cherestea.

Nu se știe cum, autotrenul s-a răsturnat peste microbuz, călătorii rămânând încarcerați.

Polițiștii spun că sunt 3 persoane decedate, iar mai multe sunt rănite.

La fața locului au fost trimise numeroase forțe de intervenție, salvări, ambulanțe, autospeciale de stingere incendii, de descarcerare și de transport victime multiple.

Pompierii spun că au activat planul roșu de intervenție, din cauza numeroaselor victime produse în accident.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii se chinuie să scoată victimele dintre fiarele contorsionate ale microbuzului peste care este răsturnat autotrenul plin cu lemne.

Misiunea este extrem de dificilă.

Traficul pe DN 2 E 85 la ieșire dinspre Râmnicu Sărat spre Focșani este blocat.

Microbuzul implicat duminică noapte în accidentul de pe DN2 E85 transporta jucătorii echipei de handbal AHC Dunărea Târgoviște care avuseseră meci la Focșani. Șoferul ar fi oprit pe marginea drumului pentru remedierea unei defecțiuni la motor când microbuzul a fost lovit din spate de un camion încărcat cu cherestea care nu l-a observat. Din primele informații, trei dintre jucători ar fi murit pe loc în timp ce alți zece pasageri din microbuz au fost preluați de ambulanțe și duși la spitalele din Buzău și Râmnicu Sărat, unul fiind în stare gravă. A 11 a persoană dusa la spital este șoferul autocamionului.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns