Accident la Poșta Câlnău, provocat de un șofer de TIR, soldat cu rănirea unei gravide

de Stiri Buzau Media
accident-posta-calnau
accident-posta-calnauTrei persoane, printre care și o femeie însărcinată, au ajuns aseară la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după ce un TIR a izbit frontal mașina în care se aflau. De vină, spun polițiștii, este soferul TIR-ului, care probabil a ațipit la volan, intrând pe constrasens.
Accidentele se țin lanț pe șoselele din Buzău. Ieri, după ce la orele dimineții, patru mașini au fost implicate într-un carambol pe Șoseaua Brăilei, un alt accident rutier soldat cu victime s-a produs, în jurul orei 18.30, pe DN 2 E 85, la Poșta Câlnău. Un TIR care circula dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a intrat pe contrasens și a izbit frontal un autoturism Cielo, care circula regulamentar.
Printre cele trei victime ale accidentului rutier se află și o femeie gravidă, şoferiţa autoturismului Cielo. Femeia a ajuns la Spitalul Județean din Buzău, unde a fost internată.
Timp de două ore, pe timpul cercetărilor la fața locului, traficul pe șoseaua europeană care leagă Muntenia de Moldova s-a desfășurat cu dificultate.
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns