Accident pe DN2B Buzău – Brăila

 

În data de 15 septembrie a.c., în jurul orelor 22.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DN2B, în afara municipiului Buzău.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție, de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila.

În urma coliziunii autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași, ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod marginal.

De asemenea, autoturismul tulceanului, a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani, rănirea a 3 pasageri ai acestuia:  o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați.

În urma accidentului au fost răniți și șoferul de 38 de ani și 2 pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila.

Toate persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În urmă accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 6 victime, cu vârste cuprinse între 20 și 62 de ani. A fost declanșat planul alb de intervenție. Toate cele 6 victime au suferit politraumatisme în urma accidentului rutier. Două dintre victime se află în secția U.P.U., pentru finalizarea investigațiilor, bărbatul în vârstă de 62 de ani se află internat în secția Ortopedie, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani se află internat în secția Chirurgie, un alt bărbat în vârstă de 41 de ani se află internat în secția Chirurgie BMF și victima în vârstă de 20 de ani se află în secția A.T.I.- Chirurgie Generală.

 

 

accident