Accident rutier pe Șoseaua Brăilei, la ieșirea din Buzău

de Stiri Buzau Media

Trafic blocat pe Șoseaua Brăilei, la ieșire din municipiul Buzău, accident rutier, din primele date 3 autovehicule implicate, 3 persoane ar necesita îngrijiri medicale.

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autoturisme:

Autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer de 70 de ani, din Brăila, a intrat in coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile, mașină la volanul căreia se afla o șoferiță de 32 de ani, din Galați.

Autoturismul brăileanului a fost lovit de un alt autoturism, condus pe aceeași direcție de o șoferiță de 22 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane: șoferul din Brăila și alți 3 pasageri din mașina condusa de acesta – două femei și un bărbat, cu vârste de 65, 82, respectiv 85 de ani.

În urmă accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate în stare gravă 4 victime: două femei, în vârstă de 79 de ani, respectiv 65 de ani, care au suferit multiple traumatisme, și doi bărbați, în vârstă de 84 de ani, respectiv 70 de ani (șoferul), care au suferit multiple traumatisme, bărbatul în vârstă de 70 de ani fiind stabil. Toate cele 4 victime se află în investigații și li se acordă îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.