Acţiune cu efective mărite pe raza Secției de poliție rurală Costești

de Stiri Buzau Media
politie1

politie1Astăzi., în intervalul orar 06.00 – 11.00, efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au organizat şi executat o razie pe raza de de competență a Secției de poliție rurală Costești, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă, a actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere şi scoaterea din trafic a conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul acţiunii au fost constituite echipe mixte de control şi scotocire care au acţionat în zona blocată, precum şi pe principalele artere de circulaţie şi puncte obligatorii de trecere, concomitent cu filtre rutiere pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.

Polițiștii au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe, context în care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni, cât și diverse obiecte folosite în săvârșirea furturilor.

Totodată, s-a acţionat pentru siguranţa traficului rutier, fiind oprite pentru control 80 de autovehicule, 71 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, respectiv Drugtest și au fost reținute 2 permise de conducere.

În total au fost legitimate 92 de persoane, 38 fiind verificate în bazele de date, iar 9 persoane au fost conduse la sediu și amprentate.

Polițiștii vor continua acrivitățile pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă civică.

Știri despre: ,