Adolescentă de la Liceul Pedagogic din Buzău, dispărută și căutată de polițiști

de Stiri Buzau Media

Polițiștii buzoieni caută o tânără de 18 ani, care nu a mai revenit la domiciliu. Teodora Iamandei este elevă în clasa a 12-a la Liceul Pedagogic ”Spiru Haret” din Buzău.

Ieri, fata a plecat de acasă pentru a merge la meditație, însă nu a mai revenit la domiciliu, în comuna Pietroasele. După ce ar fi plecat de la meditație, tânăra și-a sunat părinții și le-a spus că mai întârzie pentru că vrea să-și viziteze o fostă gazdă, din municipiul Buzău. Aceea a fost ultima discuție a părinților cu ea. Ulterior, telefonul mobil al fetei a fost în permanență închis.

Teodora are următoarele semnalmente: înălțime 1,78 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr lung șaten și nu are semne particulare. Ultima dată a fost văzută purtând o geacă de culoare roz cu glugă gri, blugi de culoare albastră și, adidași negri. Avea asupra sa un rucsac de culoare grena.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că Teodora are o relație bună cu părinții, iar la școală este considerat un copil bun. Tînăra ar mai fi avut, însă, momente în care nu ar fi fost găsită de părinți, după ce ar fi înnoptat la unele prietene și ar fi rămas fără baterie la telefon, însă de fiecare dată totul s-a rezolvat cu bine. Acum, polițiștii nu exclud nici o variantă.

Știri despre: ,