Ajutoare pentru copiii nevoiași de la Cârligele, comuna Glodeanu Siliștea

de Stiri Buzau Media
Ajutoare pentru copiii nevoiași de la Cârligele, comuna Glodeanu Siliștea

Ajutoare pentru copiii nevoiași de la Cârligele, comuna Glodeanu SilișteaCopiii nevoiași din localitatea Cîrligele, comuna Glodeanu Siliștea, au zâmbit luni când la ei prin sat au trecut oameni cu suflet, care le-au bătut la porțile sărăcăcioase și le-au înmânat cele de trebuiță. Acțiunea s-a desfășurat sub egita „Grijă pentru mediu, grijă pentru viață” și a fost inițiată de angajații Agenției pentru Protecția Mediului Buzău.

„Luni, 19 octombrie 2015, a avut  loc o nouă acţiune din cadrul campaniei „Grijă pentru mediu, grijă pentru viaţă!” în comuna Glodeanu Siliştea. Campania a avut ca beneficiari copiii din  localitatea Cârligu Mare, com. Glodeanu Siliştea, îndrumaţi de preotul Marian TUDOR, paroh la Parohia Glodeanu Cârlig.

Cu acest prilej, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului Bucureşti şi Agenţia pentru Protecția Mediului Buzău au donat materiale informative,  iar salariaţii acestor  instituţii au donat jucării, haine şi alimente neperisabile pentru copiii din Glodeanu precum şi o sumă de bani pentru nevoile curente ale centrului social”, transmit reprezentanții APM Buzău.

Aceiași oameni de bie promit că vor veni să-I ajute pe copiii nevoiași de la Cîrligele și în preajma  sărbătorilor de iarnă.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns