UPDATE: Astăzi se dispută șefia IȘJ Buzău

de Stiri Buzau Media

ionela-voicu

Update: Avem primele informații în legătură cu examenul susținut astăzi pentru ocuparea postului de inspector școlar general la IȘJ Buzău. Ionela Voicu și Dumitru Săndulache au obținut note care le permit continuarea luptei pentru șefia IȘJ Buzău.

Actuala șefă, Geta Burducea, nu a obținut ‘’notă de trecere “ la faza următoare.

 

 STIREA INITIALA: Ministerul Educației a stabilit data de 31 iulie ca dată pentru susținerea candidaturii la șefia IȘJ Buzău. Pentru acest post și-au depus candidaturile actualul inspector școlar general, Geta Burducea,învățătoarea Ionela Voicu și profesorul Dumitru Săndulache. Examenul constă în 3 probe în care sunt evaluate cunoștințele și abilitățile de manager ale candidaților. Se evaluează CV-ul, se susține o probă scrisă,un text grilă din legislația în domeniu și un interviu de prezentare a ofertei manageriale proprii, corelată cu necesitățile sistemului de învățământ județean.

Geta Burducea, care a avut un traseu politic generos,(fostă penelistă, pedelistă și în prezent pesedistă), a rămas la șefia IȘJ Buzău, prin manevre specifice,deși s-a retras din concursul organizat  de Ministerul Educației în primăvara acestui an, încă de la prima probă, cea scrisă, tip grilă.

Ionela Voicu, fost director al școlii din localitatea Cisău, a fost singurul concurent care a trecut proba scrisă, cu o notă de 7,40, dar a fost eliminată la proba CV-ului, unde i s-a acordat nota 6,50,cu 50 de sutimi mai puțin decât avea nevoie pentru a fi declarată câștigătoare.

Întrebată  cu ce gânduri participă la examenul actual, Ionela Voicu s-a arătat încrezătoare în forțele ei, spunând că nu a încetat nicio clipă să creadă că până la urmă valoarea va fi criteriul de bază în stabilirea câștigătorului. ‘’ Voi dovedi încă o dată că dețin toate atributele funcției de inspector școlar general, așa cum am făcut și data trecută’’, a declarat Ionela Voicu.

Ceilalți doi candidați nu au putut fi contactați.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns