Caravană de informare pe DN2 E85. Ce ne mai pregătesc polițiștii!

de Stiri Buzau Media

Caravană de informare pe DN2 E85. Ce ne mai pregătesc polițiștii!Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, de la Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi din cadrul Secţiei 5 poliţie rurală Costeşti au desfăşurat o caravană de informare pe raza localităţilor Costeşti, Cioranca, Limpeziş şi Mihăileşti.

Având în vedere că localităţile sunt tranzitate de DN2 E85, poliţiştii   le-au reamintit localnicilor importanţa respectării regulilor de circulaţie pentru prevenirea implicării în accidente rutiere.

De asemenea, poliţiştii au mers din poartă în poartă şi au discutat cu localnicii despre măsurile de siguranţă pe care le pot adopta pentru a nu deveni victime ale hoţilor reamintindu-le şi metode folosite de persoanele răuvoitoare care încearcă să obţină venituri din înşelăciuni.

Pe tot parcursul desfăşurării activităţii a fost transmis un mesaj preventiv în format audio prin intermediul dispozitivului de amplificare de pe autospecialele poliţiei.

Caravana de informare a trecut şi pe la şcolile din localităţile Costeşti, Limpeziş şi Mihăileşti. Peste 150 de elevi şi cadre didactice au fost prezente la discuţiile cu poliţiştii care le-au reamintit principalele reguli de care trebuie să ţină cont pentru a nu fi implicaţi în accidente de circulaţie în drumul către sau de la şcoală.

Acţiuni similare vor fi desfăşurate în perioada următoare şi pe raza altor localităţi tranzitate de DN 2 E85 în cadrul campaniei pentru diminuarea riscului rutier demarată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău până pe data de 15 noiembrie.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns