Cine sunt cei trei tineri morți în accidentul de duminică de pe DN 2 E 85!

de Stiri Buzau Media

3 morți și mai mulți răniți într-un groaznic accident la ieșire din Râmnicu Sărat spre FocșaniOcupanţii microbuzului implicat duminică noapte într-un grav accident rutier produs, pe DN 2 E 85, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani şi soldat cu trei morţi şi 11 răniţi sunt handbaliști la CSU Târgovişte.

Cei trei jucători decedaţi sunt Robert Bucă de 19 ani, Daniel Manda de 25 de ani si Ion Daniel Bîrloagă, în vârstă de 20 de ani. Cei trei se aflau pe bancheta din spate a microbuzului peste care s-a răsturnat autocamionul plin cu lemne, rămânând încarcerați. Cadavrele sportivilor au fost scoase după miezul nopții după ce o macara a ajuns în zona accidentului și a repus microbuzul pe roti.

Conform altor surse,  Aurel Iancu, preşedintele şi antrenorul echipei, care se afla și el în micobuz, este în stare gravă, el fiind diagnosticat de medici cu fisură craniană şi hemoragie craniană. Un alt jucător, Florin Chiperi, are mai multe coaste rupte şi probleme la braţul stîng.

 3 persoane au murit și 11 au fost rănite duminică noapte după ce un autocamion înmatriculat în Vrancea, încărcat cu lemne, s-a răsturnat peste un microbuz, la intrare în Râmnicu Sărat, pe DN 2 85.

Cinci persoane au fost transportate ulterior cu răni grave la spitale din Bucureşti, în timp ce alte trei persoane, printre care şi şoferul autocamionului, au fost externate.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns