IMAGINI INCREDIBILE: O angajată a unui post de televiziune din Ungaria, concediată pentru că a lovit migranţi

de Stiri Buzau Media

migranti-ue Imagini incredibile ies la iveală în Ungaria, în cursul tulburărilor care au avut loc în sudul țării.

Imaginile arată o femeie cameraman de la un post ungar de televiziune care lovește migranţi, inclusiv copii, în timp ce fugeau de poliţie. Femeia, a cărei identitate a fost dezvăluită ulterior – Petra Laszlo -, poate fi văzută îmbrâncind un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil şi lovind cu piciorul alt copil care fugea, în două incidente separate. După ce un post de televiziune a difuzat imaginile de-a dreptul cutremurătoare, femeia a fost concediată.

„Un coleg de la N1TV s-a comportat astăzi (marţi) într-un mod inacceptabil, la punctul de primire de la Roszke”, a declarat redactorul-şef Szabolcs Kisberk, citat într-un comunicat, postat ulterior pe pagina de Facebook a postului de televiziune.

„Contractul de muncă al femeii cameraman a fost reziliat imediat, începând de astăzi. Noi considerăm subiectul închis”, a adăugat Kisberk.

Incidentele au avut loc în timp ce sute de migranţi au rupt cordonul poliţiei, la acest centru de primire situat în apropiere de frontiera cu Serbia, traversată de mii de persoane, zilnic, în ultima lună, în pofida barierei ridicate de către autorităţi.

https://www.youtube.com/watch?v=kqVuc9_XMyg

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns