În carnagiul de la Râmnicu Sărat au murit 4 membri ai aceleiași familii: tată, fiică, soțul acesteia și copilul lor

de Stiri Buzau Media
accident-rm-sarat

accident-rm-sarat

Toți cei 4 ocupanți din „Matizul groazei” care s-a făcut praf luni după amiază pe DN 2  85, la limita dintre Buzău și Vrancea aparțin aceleiași familii.

Șoferul Matizului de 67 de ani era capul familiei. El plecase de la Adjud la aeroport pentru a-și lua copiii stabiliți în Anglia și care aveau de gând să petreacă vacanța, acasă alături de cei dragi.

Bărbatul era tată femeii de 43 de ani, moartă în același accident, alături de soțul ei, un bărbat de 45 de ani și de fiul celor doi, un adolescent de 17 ani.

Cei trei aveau dublă cetățenie, română și britanică, și fuseseră luați de bătrânul de 67 de ani de la aeroportul Otopeni. În drum spre casă, spre Adjud, bătrânul a făcut o manevră imprudentă pe șosea, ori poate a adormit la volan, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un autotren condus de un ucrainean. Imaginile extrem de șocante au fost surprinse întocmai de camera montată de mastodont și arată clar cu Matizul cu vrânceni intră pe contrasens și se izbește cu Tir-ul.

Nici unul dintre cei 4 ocupanți ai Matizului nu a avut nici o șansă la viață. Femeia a fost proiectată pe geamul mașinii și a murit pe loc. Pe loc au murit și celelalte trei rude ale sale, respectiv tatăl, soțul și fiul, adolescentul de 17 ani.

Bărbatul de 67 de ani mort la Râmnicu Sărat se numea Aurel Ivanciu și se afla la volan. Pe fiica sa o chema Cristina Daniela Costea și avea 43 de ani, soţul acesteia se numea Gabriel Costea, de 45 de ani, şi fiul celor doi, Bogdan Costea, avea doar 17 ani.

Carnagiul a avut loc în zona Hanului Carpatin, pe DN 2 E 85, la limita dintre Buzău și Vrancea, acolo unde, în această vară, a mai avut loc un accident teribil, în urma căruia un consilier local din comuna Bordeşti şi nepotul său au decedat după ce maşina în care se aflau, un Logan, a fost lovită de un autocar care a efectuat o manevră imprudentă de viraj la stânga.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns