UPDATE: EXPLOZIA produsă la un atelier de sudură din Buzău: Doi dintre răniţi au murit la spital. O altă victimă, în afara oricărui pericol

de Stiri Buzau Media
explozie-incendiu

explozie-incendiu

UPDATE: Numărul victimelor deflagrației de sâmbătă din zona Transilvaniei se ridică la 3.

La locul tragediei a murit proprietarul atelierului de sudură, Mihai Lăcătuș de 52 de ani. Sâmbătă, a decedat unul dintre cei trei răniți, șoferul TIR-ului care avea 49 de ani, iar luni a murit un alt muncitor, de 43 de ani, care suferise arsuri pe mare parte din suprafața corpului iar medicii nu l-au putut salva.

STIREA INITIALA: Explozia înregistrată sâmbătă la un atelier din zona Transilvaniei a mai făcut o victimă. Este vorba despre șoferul TIR-ului la piesa căruia se lucra, un bărbat de 49 de ani. Acesta a murit la scurt timp după ce a fost adus la Spitalul de Arși din Capitală. Niculae Stere avea arsuri pe mare parte din suprafața corpului și nu a putut fi salvat de medici.

Și cel de-al doilea rănit, Marian Liviu Hulduban, de 43 de ani, este în stare critică, șansele sale de supraviețuire fiind minime. Asta înseamnă că e o chestiune de ore până când bilanțul deflagrației se va modifica, devenind și mai dramatic.
Cea de-a treia victimă a exploziei de sâmbătă, un adolescent de 16 ani, fiul unuia dintre bărbații surprinși de deflagrație este în afara oricărui pericol.
O explozie puternică urmată de un incendiu s-a înregistrat sâmbătă  la un atelier de sudură din zona Transilvaniei.
La faţa locului, s-au deplasat patru autospeciale, două pentru stingerea incendiilor şi două SMURD, ulterior, în zonă ajungând încă două ambulannţe.
Când pompierii au ajuns la locul exploziei, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi, echipajele lucrând pentru stingerea incendiului.
În urma deflagraţiei, un bărbat de 53 de ani, proprietarul atelierului de sudură, a murit, iar alte trei persoane cu vârste de 43, 49 şi 16 ani – două dintre ele şoferul tirului la care se intervenea şi fiul acestuia – fiind rănite.
Doi dintre răniți au fost transportați cu elicopterele la spitale din București.
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns