Lansare de carte – Istoria jurnalismului din judeţul Buzău

de Stiri Buzau Media

Invitatie

Lansarea volumului ”Istoria jurnalismului din judeţul Buzău”

Marți, 17 noiembrie 2015, orele 16,30, în Aula Basil Iorgulescu a Bibliotecii Județene ”V. Voiculescu”, din Buzău, publicistul Viorel Frâncu va lansa un interesant volum dedicat nu doar specialiștilor, ci și buzoienilor interesați de ”Istoria jurnalismului din județul Buzău”.

Este o enciclopedie cronologică, de aproape 500 de pagini, cu un format şi conţinut alcătuit după normele academice, cuprinzând 175 de ani de presă, de la apariţia primei publicaţii religioase ortodoxe din ţara noastră şi, totodată, a primei gazete buzoiene – Vestitorul besericesc (7 ianuarie 1839) -, şi până la 31 decembrie 2014. Conţine: – 940 de fişe descriptoare ale publicaţiilor şi instituţiilor media (posturi de radio şi tv); – 1189 de nume ale jurnaliştilor, publiciştilor şi coordonatorilor de reviste şcolare, din care 300 de fişe biobibliografice; – 30 de pagini de iconografie, cuprinzând fotografii ale jurnaliştilor şi publiciştilor, publicaţii de ieri şi de azi.

” Dacă vă regăsiţi printre cei nominalizaţi în acest op, sigur aţi intrat în istorie… În „Istoria jurnalismului din judeţul Buzău”. Vă aştept la lansarea volumului, marţi 17 noiembrie 2015, la ora 16.30, în Aula „Basil Iorgulescu” a Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu” Buzău (str. Unirii nr. 140 A)”, spune publicistul în invitația adresată celor interesați de acest domeniu.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns