Liberalii vor să-i scoată în stradă pe buzoieni

de Stiri Buzau Media

pnl_bigLiberalii buzoieni pun la cale o acțiune de protest, în semn de nemulțumire și pentru a atrage atenția asupra a ceea ce se întâmplă la vârful Primăriei, după scandalul iscat la Direcția Economică, soldat cu arestări la domiciliu.

Protestul este programat a avea loc vineri, de la ora 15.30, în Piața Daciei. Iată ce transmit membrii PNL într-o scrisoare împărțită joi buzoienilor:

În România ultimilor 25 de ani s-a vorbit despre democrație, despre dezvoltare și progres, dar în orașul Buzău, a existat și încă mai există monopolul exercitat de PSD și membrii săi „marcanți.

Grupați în jurul edilului Constantin Boșcodeală, PSD-iștii au acționat, timp de 25 de ani, împotriva alegătorilor care i-au votat.

Infatuarea, indolența, lipsa de scrupule și acțiunile la limita legii manifestate de edilul Buzăului, au determinat în toți acești ani transformarea frumosului oraș provincial de altă data  în orașul nimicului și al sărăciei

Sunt cetățeni de bună-credință care își plătesc taxele și impozitele către bugetul local și „acoliți” care au învățat să trăiască pe spatele buzoienilor

Prin grija unor angajați din Palatul Comunal, PSD-iștii și clientele lor politică au fost și sunt scutiți de taxe și impozite de mulți ani la rând, prosperând minciună și înșelăciune.

De ce nu sunt bani pentru repararea străzilor, pentru subvențiile la căldură, pentru parcări modern, pentru spațiile verzi? De ce nu trăim într-un oraș pentru care dumneavoastră  plătiți corect? Întrucât nivelul corupției din Primăria Buzău a atins cote nepermise!

Tu, buzoianule, de fiecare data, conștiincios, plătești taxele  și impozitele la timp, pentru că ești cetățean onorabil al acestui oraș și pentru că îți dorești ca prin contribuția ta să trăiești într-un oraș curat la standard europene. Ce fac PSD-știi? Îți ignore buna credință, pentru că ei nu achită nici o contribuție în acest oraș și niciunde!

TU, BUZOIANULE, PLĂTEȘTI TAXE ȘI IMPOZITE CLIENTELA PRIMARULUI PSD, NU !

TU, BUZOIANULE EȘTI SINGURUL ÎNDREPTĂȚIT SĂ SCHIMBI ACEASTĂ SITUAȚIE NEFASTĂ PENTRU MUNICIPIUL NOSTRU!

VINO ALĂTURI DE NOI, VINERI 27  noiembrie, ORA 15.30, în Piața Daciei!”, se arată în scrisoarea manifest a liberalilor buzoieni.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns