Măsuri stabilite de Comitetul pentru Situații de Urgență la Beceni

de Stiri Buzau Media

În această dimineață a avut loc întâlnirea Comitetului Local pentru Situații de Urgență, sub conducerea primarului Laurentiu Constantin, având ca temă Măsurile necesare pentru prevenirea apariției și răspândirii virusului CoVid-19 (CoronaVirus).

Comitetul Local a stabilit următoarele:
1. Se vor dezinfecta de două ori pe săptămână – LUNI și VINERI echipamentele și mobilierul urban, intrarea în: magazinele alimentare, farmacii, cabinete medicale, dar și toate spațiile administrate de Primărie.
2. Etapizat se va trece la spălarea străzilor și dezinfectarea trotuarelor;
3. Pentru a evita expunerea persoanelor vârstnice, la nivelul Comunei Beceni, a fost constituită o echipă, care va asigura sprijin la efectuarea cumpărăturilor de strict necesar (alimente, medicamente, produse igienico-sanitare) sau alte situații neprevăzute. Persoanele care pot beneficia de această masură sunt persoanele în vârstă – fără apartinători, sau persoane aflate în izolare la domiciliu sau carantină de pe raza Comunei Beceni.
4. Vom sprijini familiile defavorizate cu alimente de bază, medicamente, produse igienico-sanitare, lemne și alte necesități neprevăzute.

Rugăm persoanele care vin din zonele afectate de virus să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități și anume izolarea la domiciliu pe o perioadă de 14 zile. În cazul în care aveți informații sigure despre persoane care nu respectă aceste măsuri, vă rugăm să ne anuntați imediat pentru a sesiza organele competente de a lua măsuri urgente.

PROBLEMELE URGENTE SE VOR SEMNALA LA URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON:

Primăria Beceni :0238 528 631;
Primar: 0769 030 804;
Viceprimar: 0760 804 850;
Serviciu de Asistență Socială: 0766 444 311;
Poliția Locală Beceni: 0724 251 502.

Știri despre: ,