Moment 0 pentru PSD. Duminică, social democrații își aleg președintele

de Stiri Buzau Media
Ciolacu Ion Marcel

A început numărătoarea inversă până la momentul zero din PSD. Duminică au loc alegerile pentru șefia partidului, post pentru care există un singur candidat, Liviu Dragnea.

Partidul Social Democrat, cel mai important partid din România, va marca la sfârșitul acestei săptămâni o premieră în politica românească: pentru prima dată un președinte de partid va fi ales prin votul direct al tuturor membrilor săi. Toți membri PSD din județul Buzău sunt rugați să se prezinte duminică, 11 octombrie 2015, între orele 8.00-20.00 la secția de votare din localitatea unde domiciliază pentru exercitarea votului în baza prezentării actului de identitate.

Mulțumim și pe această cale tuturor membrilor pentru efortul depus pentru organizarea alegerilor interne și pentru interesul acordat viitorului Partidului Social Democrat prin participarea la scrutinul pentru alegerea noului președinte al partidului. Astfel, ca reprezentanți ai partidului aflat la guvernare, dăm dovadă că suntem preocupați de toți cetățenii acestei țări și viitorul României.

Duminică, vă așteptăm la vot – a transmis printr-un comunicat de presă liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.