Până trece valul de frig, RAM Termo Verde va mai furniza căldură în apartamentele buzoienilor

de Stiri Buzau Media

Noua răcire a vremii întârzie momentul în care buzoienii care mai primesc căldură în sistem centralizat vor avea caloriferele reci. RAM Termo Verde, societatea care furnizează agent termic în municipiul Buzău, programase oprirea căldurii pe 15 aprilie, însă temeparturile scăzute vor amâna momentul până când vor fi trei nopți consecutive cu temperaturi peste zece grade Celsius.

După oprirea căldurii, RAM Termo Verde are în plan mai multe lucrări ce prevăd reparații ample și modernizări. De asemenea, tot în lunile de vară, societatea de termoficare trebuie să găsească soluții pentru situațiile în care într-un bloc a mai rămas doar un singur abonat. Cel mai probabil, pentru a limita pierderile, RAM Termo Verde va opta pentru debranșarea de la rațea a acestor beneficiari.

În ultimele luni, RAM Termo Verde a mai pierdut din clienți, având în prezent 4.300 de consumatori în condițiile în care, la momentul preluării abonaților Regiei Aautonome Municipale Buzău, noua societate avea aproape 5.000 de clienți.

Știri despre: , ,