Polițist din Râmnicu Sărat, cercetat după ce a mers drogat, în uniformă, la o prostituată, și a refuzat să plătească

de Stiri Buzau Media

Un poliţist buzoian este cercetat de șefii săi după ce ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, dar fără să plătească.

Polițistul în vârstă de 36 de ani locuiește în Râmnicu Sărat și lucrează la o secţie de poliţie rurală. După ce a ieșit din tură, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, acesta a mers îmbrăcat în uniforma de serviciu la Buzău, la domiciliul unei tinere de 19 ani, din Călărași, pentru a întreține relații sexuale contra cost.

Bărbatul era însoţit de un prieten de 19 ani, care s-a recomandat a fi și el tot poliţist. Pentru că agentul a refuzat să plătească, tânara a chemat în ajutor doi prieteni. Spiritele s-au încins între cei patru bărbaţi, iar fata a sunat după aceea la 112.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că doar bărbatul de 36 de ani era într-adevăr agent de poliție. Polițistul a fost verificat și cu aparatul drug-test, iar rezultatul a fost pozitiv.

În acest caz, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă internă care îl vizează pe bărbatul de 36 de ani, iar tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurpare de calităţi oficiale.

Poliţistul a fost încadrat la Inspectoratul de Poliţie Buzău în anul 2016, din sursă externă, și până în prezent nu a avut abateri disciplinare.

 

Știri despre: