UPDATE: Procurori ai Direcției Generale Anticorupție fac investigații la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Buzău

de Stiri Buzau Media
inmatriculari -auto

inmatriculari -auto

UPDATE:  Descinderea DNA de ieri la Serviciul de Permise și înmatriculări Auto s-a lăsat cu urmări. Agenții angajați ai serviciului, Adrian Botezatu și Andrei Costin Chitic sunt la dispoziția compartimentului de permise, fiind puși sub control judiciar. Ei sunt suspendați din funcție până la rămânerea definitivă a unei hotărâri judecătorești. În cazul lor, li s-a interzis să participe la exmenele de obținere a permiselor auto.

În cauză mai sunt implicate alte 7 persoane, candidați la obținerea de permise auto, precum și instructori auto, care sunt cercetate în stare de libertate.

ȘTIREA INIȚIALĂ: SPCRPCIV a fost astăzi ținta descinderii procurorilor Direcției Generale Anticorupție. Sunt suspectate fapte de corupție precum luare de mită și trafic de influență, în legătură cu obținerea permisului de conducere auto și înmatricularea autoturismelor prin nerespectarea legii.

 Persoanele vizate că au săvârșit faptele de corupție provin atât din interiorul SPCRPCIV, fiind angajați ai acestuia, dar și persoane civile, care doreau să obțină permis auto sau să înmatriculeze autoturisme în afara condițiilor impuse de lege. Printre suspecți se numără și instructori auto.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns