Reduceri de până la 50% la Târgul de Turism al României de la Romexpo

Agenţiile de turism şi hotelierii au pregătit oferte atractive la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediţia de primăvară, care începe joi şi va fi deschis până în 23 februarie, fiind cel mai mare eveniment de turism din ţară, unde şi în acest an reducerile ajung până la 50%, cele mai multe fiind numai pe perioada evenimentului. O vacanţă în Grecia cu autocarul porneşte de la 100 de euro de persoană, în timp ce pentru o vacanţă de şapte nopţi în Antalya preţurile pornesc de la 359 de euro/persoană, iar un concediu în Egipt, la Sharm el Sheikh, este de la 446 de euro/persoană. Turiştii pot cumpăra totodată o croazieră de opt zile în Mediterana de Vest, de la 339 euro de persoană.

Nu lipsesc nici ofertele inedite. Astfel, zece magneţi de frigider aduc o reducere suplimentară de 100 de euro la cumpărarea unei vacanţe Early Booking

Vacanţele pot fi cumpărate şi în rate, până la 12 rate fără dobândă, ca urmare a parteneriatelor încheiate de touroperatori cu băncile.

Cele mai solicitate destinaţii se aşteaptă să fie Turcia (Antalya, Alanya şi Bodrum), Grecia şi Egiptul, devenite în sezonul 2020 şi mai accesibile turiştilor români din întreaga ţară, după introducerea mai multor curse charter.

Expozanţii se aşteaptă la vânzări în creştere, în perioada târgului de turism, pentru vacanţele de Paşte si circuitele turistice, precum şi pentru pachetele turistice cu plecare la vară.

Peste 300 de expozanţi vor veni la Târgul de Turism, fiind cel mai mare eveniment de turism din ţară, ce reuneşte agenţii de turism, tour-operatori, branduri de turism puternice din toată Europa, care oferă publicului promoţii pentru destinaţii variate şi fascinante, din ţară şi din străinătate.

Sursa: news.ro

turism