Sorin Cîrjan: „Am inaugurat împreună cu conducerea RER ECOLOGIC Buzău primele 4 pubele de colectare selectivă”

de Stiri Buzau Media

Dragi râmniceni,

Trecem începând de astăzi la o nouă etapă în ceea ce privește salubritatea în comunitatea noastră, una în care putem aplica măsurile de colectare selectivă în zonele de blocuri. Am inaugurat astăzi împreună cu conducerea RER ECOLOGIC Buzău, cu președinți de asociație, administratori și cetățeni din zona Centru, primele 4 pubele de colectare selectivă.

Acestea au schimbat efectiv imaginea amplasamentelor pe care timp de ani de zile au funcționat ghenele insalubre de gunoi. În urmatoarele două săptămâni vor fi realizate alte 6 platforme, iar în prima parte a anului viitor toate cartierele de blocuri vor avea finalizate aceste investiții.

Rămâne ca noi, în calitate de cetățeni care ne dorim să trăim într-un oraș mai curat, să facem ceea ce trebuie, depozitând selectiv deșeurile menajere, reciclabile și din sticlă!

Fiecare râmnicean care locuiește într-o zonă de blocuri va primi o cartelă cu care va putea accesa platformele. Acestea sunt dotate cu panou solar, iluminat propriu, precum și cameră de monitorizare video.

Trecem, dragi râmniceni, pas cu pas, către un alt nivel, pe fiecare domeniu.

Vremea investițiilor importante pentru comunitate a sosit și va continua pe fiecare domeniu în următorii 4 ani!

Sorin Cîrjan