TRAGEDIA din Colectiv: Persoanele decedate în week-end aveau insuficienţă organo sistemică

de Stiri Buzau Media
TRAGEDIA din Colectiv: Persoanele decedate în week-end aveau insuficienţă organo sistemică

TRAGEDIA din Colectiv: Persoanele decedate în week-end aveau insuficienţă organo sistemicăCele 12 persoane care au murit sâmbătă şi duminică în urma tragediei din Colectiv aveau insuficienţă organo sistemică, fiindu-le afectate organele, dar şi sistemul respirator, cardiac şi renal, spre deosebire de primele 26 de victime, care aveau intoxicaţie cu monoxid de carbon, potrivit legiştilor.

Persoanele decedat în ultimele zile aveau insuficienţă organo sistemică. Au cedat atât plămânii, rinichii, inima, ficatul, dar şi sistemul respirator, cardiac, renal – a declarat  dr. Abdo Salem, şeful Departamentului de Medicină Legală Clinică din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML).

Până duminică, legiştii au făcut autopsiile în cazul tuturor celor 44 de persoane care au murit în urma incendiului din Clubul Colectiv, inclusiv pentru cele două persoane decedate în Olanda, unde fuseseră transportate la spitale.

În cazul primelor 26 de victime care au murit în club, în timpul incendiului, cauza decesului a fost intoxicaţia cu monoxid de carbon şi cu alte gaze extrem de toxice.

Bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Clubul Colectiv a ajuns la 45, după ce duminică seară a murit şi bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns