UPDATE: Sinucidere în Buzău! Un medic și-a pus capăt zilelor

de Stiri Buzau Media
sinucidere-buzau2

sinucidere-buzauUPDATE 2: Sinucidere cu multe necunoscute în Buzău! Un medic de 53 de ani din municipiu a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 10. Măcinat de gânduri negre, acesta s-a urcat pe acoperișul unui bloc de pe Bulevardul N. Bălcescu, și fără să ezite s-a aruncat în gol.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. După minute bune, în care medicii de la ambulanță l-au resuscitat, bărbatul a fost declarat decedat. Leziunile multiple provocate de cădere i-au fost fatale.

Polițiștii au găsit în buzunarul medicului, un bilet în care erau trecute un număr de telefon și un mesaj prin care acesta își cere iertare familiei.

Conform spuselor celor apropiați, medicul, în vârstă de 53 de ani, a avut o carieră de succes la un spital din capitală. În urmă cu câțiva ani, a intrat într-o depresie după ce soția acestuia a decedat.

Polițiștii au demarat o anchetă și urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care bărbatul a ales să-și încheie socotelile cu viața.

sinucidere-buzau2

UPDATE: Bărbatul care s-a  aruncat de pe un bloc cu 12 nivele de pe Bulevardul N. Bălcescu nu a mai putut fi salvat. După zeci de minute de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul bărbatului în vîrstă de aproximativ 50 de ani. Din primele discuții cu locatarii blocului, aflăm că acesta nu locuia în zonă. Asupra lui a  fost găsit un bilet în care își cerea scuze de la soție și copil pentru gestul făcut. Disperarea face din nou victime!

ȘTIREA INIȚIALĂ: La această oră, un bărbat s-a aruncat de pe un bloc turn de pe B-dul N. Bălcescu! La fața locului sunt echipajele de salvare care il resuscitează. Din primele constatări se pare că nu sunt șanse de supraviețuire.

REVENIM CU AMĂNUNTE!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns