Un buzoian beat și fără permis, a provocat un cumplit accident în Vrancea

de Stiri Buzau Media
accident

accidentAccident teribil provocat miercuri seară pe DN 23B, în comuna Ciorăşti, de un buzoian de 59 de ani. Aflat la volanul unei mașini, individul a dat peste o căruță, apoi a lovit un copil care se deplasa pe marginea drumului și și-a continuat traseul ca și cum nimic nu s-a întâmplat. În cele din urmă, a fost prins de polițiști care au avut marea surpriză de a constata că buzoianul era beat mangă și nici nu avea permis de conducere.

La data de 21 octombrie a.c., ora 18.20, pe DN 23B, în comuna Ciorăşti, un bărbat, de 59 ani, din comuna Buda, judeţul Buzău, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj hipo oprit pe marginea părţii carosabile, după care a acroşat şi accidentat uşor  un minor în vârstă de 15 ani, din localitate, care se deplasa ca pieton în afara părţii carosabile. După producerea accidentului, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, fiind identificat pe raza comunei Ciorăşti. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere şi avea o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea   stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului – transmit polițiștii din Vrancea.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns