Week-end negru pe șoselele din județul Buzău. Bilanțul nenorocirilor rutiere este cutremurător

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Arhivă

Teribil accident pe DN 2 B, la Avicola. A MURIT un tânăr de 20 de aniUn tânăr de 20 de ani a murit iar 9 persoane, multe tinere, au fost rănite în accidente rutiere înregistrate în week-end pe șoselele din județul Buzău.

Cel mai grav dintre accidente a avut loc sâmbătă seară, în urma evenimentului un tânăr de 20 de ani, student, singur la părinți, a murit.  Trei prieteni de-ai săi și un alt adolescent au fost răniți în același accident produs pe DN 2 B, la intrare în municipiul Buzău.

Aqlte două persoane au fost rănite în seara zilei de 18 septembrie, pe DN 2B, în localitatea Gălbinași.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Brăila, un bărbat de 47 de ani din comuna Gălbinași, pentru a evita impactul cu o mașină care rula în fața sa și care oprise la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere unei persoane angajate în traversarea drumului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un buzoian de 69 de ani.

În urma accidentului cei doi conducători auto au suferit vătămări și au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru îngrijiri de specialitate.

Sâmbătă, la orele prînzului, un alt accident s-a produs pe DN 22, în localitatea Boldu. În timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional din direcţia Brăila către Rm. Sărat, un tânăr de 26 de ani din comuna Poșta Câlnău nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depășire a unui autoturism condus de către un bucureștean de 50 de ani ce rula în faţa sa, împrejurare în care l-a acroșat pe partea stângă și l-a proiectat într-un stâlp din beton de pe partea stângă a drumului.

În urma evenimentului, doi pasageri din mașina bărbatului de 50 de ani au suferit vătămări și au fost transportați la Spitalul Municipal Rm. Sărat pentru îngrijiri de specialitate.

Duminică, o tânără a căzut victimă unui teribil accident produs pe DN 2 E85, în afara localităţii Costești.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule către localitatea de domiciliu, un bucureștean de 40 de ani nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autovehicul ce rula în aceeași direcție și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului, o pasageră din mașina lovită a suferit vătămări și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

În cazurile tuturor accidentelor, polițiștii au întocmit dosar penal.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns