Claudiu Constantin: Vineri a avut loc ședința Consiliului Local al comunei Lopătari în care au fost validați 3 supleanți, au fost constituite Comisiile de Specialitate și a fost ales viceprimarul (Marian Oancea, Alianța USR PLUS)

de Stiri Buzau Media

Avem acum toată structura pentru a funcționa în parametri normali. Mulțumesc colegilor consilieri că, sub o formă sau alta, mi-au acceptat propunerea de viceprimar – avem acum la cârma comunei echipa unită, puternică și energică de care era nevoie de foarte mult timp.

Mulțumesc și celor care au ales să participe la ședință și îi încurajez să o facă și în viitor. Respect dorința cetățenilor de a se implica în bunul mers al lucrurilor la Lopătari și îi asigur că vor fi întotdeauna primiți cu bucurie în Primărie sau la ședințele Consiliului Local.

Mă bucur că dreapta va conduce la Lopătari. Chiar dacă avem în spate multe deficiențe și probleme acumulate de-a lungul timpului, sunt convins că după 4 ani vom sta mult mai bine. Mulțumesc lui Moraru Mihai Razvan, președinte PLUS Buzău, și lui Gabriel Avramescu, președintele PNL Buzău, pentru sprijinul acordat în această perioadă – sunt convins că vom colabora bine pe viitor pentru a scoate comuna Lopătari la lumină.

Ca întotdeauna, obiectivul meu principal este acela de a reprezenta cetățenii comunei în fața statului de orice fel de culoare politică. De aici încolo mai puțină politică și multă administrație. Sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi!

Claudiu Constantin

Știri despre: ,