Constantin Toma: am participat împreună cu conducerea Asociației Municipiilor din România la întâlnirea cu Domnul Prim – ministru Florin Cîțu și cu Domnul Ministru al Dezvoltării, Attila – Zoltan Cseke

de Stiri Buzau Media

Dragi buzoieni,

Azi, 19 ianuarie 2020, am participat împreună cu conducerea Asociației Municipiilor din România la întâlnirea cu Domnul Prim – ministru Florin Cîțu și cu Domnul Ministru al Dezvoltării, Attila – Zoltan Cseke.

Deoarece este un an foarte dificil din punct de vedere economic, am solicitat Guvernului să ne restituie banii cheltuiți anul trecut pentru combaterea pandemiei, iar bugetul național pe 2021 să conțină preluarea mai multor cheltuieli care până acum erau susținute de municipalități.

Am primit asigurarea că se va ține cont de problemele ridicate de primarii celor mai mari orașe din România.

De asemenea, pentru problemele specifice Buzăului pe atragerea de fonduri europene sau rezolvarea problemei apărute la pasajul CFR, am primit promisiuni de rezolvare.

Anul 2021 probabil va fi unul din cei mai grei ani din punct de vedere financiar și pentru Buzău, dar vă rog să aveți toată încrederea că ne vom bate pentru a găsi cele mai bune soluții atât pentru funcționarea orașului, dar și pentru investiții!

Vă mulțumesc!

Constantin Toma