Glodeanu Sărat | Premieră pentru satul Ileana – s-a deschis cabinetul medical

de Stiri Buzau Media

După obținerea tuturor avizelor si autorizațiilor de funcționare, necesare pentru desfășurarea activităților specifice, miercuri, 17.03.2021, a fost deschis pentru locuitorii satului Ileana, noul cabinet medical. Încă de la primele ore ale dimineții s-au prezentat pentru consultații, primii pacienți care, în ciuda problemelor medicale, au fost foarte încântați de tot ceea ce au găsit aici.

Inițiativa deschiderii cabinetului medical a fost salutată de localnici, care sunt bucuroși că pot beneficia de servicii medicale la ei acasă:

„Deschiderea cabinetului medical în satul Ileana este un lucru extraordinar de bun pentru că sunt foarte mulți oameni bolnavi, bătrâni, copii care au nevoie de doctor.” (M.C.)

„Mulțumim d-nului primar pentru această inițiativă de a construi în satul nostru acest dispensar, la care nu am visat vreodată.” (G.C)

„Am 78 de ani, și nu-mi vine să cred că avem și noi, oamenii din satul Ileana, un cabinet medical dotat cu de toate. (P.I.)

Autoritățile locale s-au gândit să vină în sprijinul comunității din satul Ileana, dorind să-i scutească pe oameni de drumurile până în centrul de comună.

[bs-quote quote=”Prin această măsură am dorit să venim în sprijinul locuitorilor din satul Ileana, cărora le era destul de greu greu să se deplaseze în centrul de comună, pentru consultații medicale sau eliberarea unei rețete. Începând din această săptămână, ne-am îndeplinit un obiectiv la care țineam foarte mult: să avem în toate satele (Glodeanu Sărat, Pitulicea, Căldărușanca și Ileana) cabinet medical și medic” – Primarul comunei Glodeanu Sărat” style=”default” align=”center”][/bs-quote]