Primăria comunei Pârscov anunță începerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19

de Stiri Buzau Media

Sâmbătă, 30 ianuarie 2021, este data la care va demara în comuna Pârscov campania de vaccinare împotriva COVID 19!

Vaccinarea se va realiza la spitalul Pârscov, procesul vaccinării fiind coordonat și derulat de către doamna doctor Gabriela Gheorghe, secondată de doamnele asistent Petronela Grigorescu și Alina Ioniță.

Procesul de vaccinare se va desfășura pe parcursul zilelor de sâmbătă, timp de 12 ore, perioadă în care vor fi vaccinate 60 de persoane (pe bază de programare prealabilă).

Înscrierile/programările vor putea fi realizate începând de săptămâna viitoare, când vor fi oferite mai multe detalii (nr. de telefon, procedură, etc).

În spațiul special organizat pentru acest important proces vor putea fi vaccinate nu doar persoanele de pe raza comunei Pârscov, ci și locuitorii din comunele învecinate: Cozieni, Bozioru, Brăești, etc.

Întreaga logistică necesară (laptop, imprimantă, scanner, tablete, etc) a fost asigurată de către Primăria comunei Pârscov, din fonduri proprii.

️Conform legislației, au prioritate persoanele încadrate ca având „grad ridicat de risc”, respectiv „adulții cu vârsta peste 65 de ani, precum și persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă, în funcție de indicațiile vaccinurilor utilizate”.