Primăria comunei Pârscov: primăria comunei noastre a fost inclusă de către reprezentanții INSP București în lista celor șapte fluxuri de vaccinare COVID-19 la nivelul județului Buzău

Așa cum deja v-am informat, primăria comunei noastre a fost inclusă de către reprezentanții INSP București în lista celor șapte fluxuri de vaccinare COVID-19 la nivelul județului Buzău (adresa nr. 511/2021).

În condițiile legii, Centrul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare este cel care va comunica și data operaționalizării la nivelul unității administrativ teritoriale, moment din care se va începe și realizarea programărilor pentru persoanele interesate de acest vaccin (detalii în acest sens urmând să fie furnizate în momentul inițierii operaționalizării centrului organizat în cadrul spitalului Pârscov.

Vă reamintim faptul că vor fi vaccinate cu prioritate toate persoanele ce sunt încadrate de legiuitor în categoria „grad ridicat de risc”, mai precis persoanele ce au împlinit 65 de ani, ca și cele ce se află în evidență ca având diverse afecțiuni cronice (fără limită de vârstă).

Primăria comunei Pârscov

covid-19parscovprimaria comunei parscov